Що таке теппан? Якщо довіритись словнику, то це традиційна японська поверхня для смаження. За легендою теппан з’явився в стародавні часи, коли селяни кидали леміш плуга на розпечене до червоного вугілля та готували на ньому їжу.

Теппан – відображення філософії здорової їжі японської кухні: страви, приготовані на теппані, зберігають колір і смак початкових продуктів. На відміну від звичайного приготування на сковороді, на теппані смак продуктів не змішується, що надає особливий аромат і цінність кожному інгредієнту.

Теппан’які – справжнє мистецтво приготування їжі! Воно полягає в тому, що кухар готує продукти на широкому залізному теппані поруч з людьми, після чого гарячу страву відразу подає в тарілки гостям.

Приготування страви на теппані – це унікальне шоу у виконанні майстерного кухаря! Рибні, м’ясні, овочеві делікатеси готуються у присутності гостей, це дає можливість не тільки скуштувати їх «з пилу, з жару», а й насолодитися майстерністю кулінарного маестро. Жива риба: сібас і дорадо, вугор і мідії, тигрові креветки, баранина – все це і багато іншого в меню теппан-залу ресторану «Пекін»!

Якщо Ви хочете здивувати своїх друзів або ділових партнерів, то теппан-зал ресторану «Пекін» – найкраще для цього місце.

main_1У ресторані «Пекін» теппан встановлений в центрі залу. Розташуєтеся навколо теппану та спостерігайте за процесом приготування Вашого замовлення і фокусами нашого теппан-шефа, а також беріть активну участь у приготуванні смачних і корисних страв!

Відвідавши ресторан «Пекін», у Вас залишаться незабутні враження і бажання повернутися до нас знову і знову!

Ексклюзивність ресторану «Пекін» підкреслюють:

• виняткові страви, які Ви не знайдете в інших ресторанах Львова;

• теппан-шоу в спеціально передбаченому залі;